Меню
Количка

Минимална сума за поръчка - 10лв. Безплатна доставка до офис на Еконт над 300лв.!

Ахат кафяв ивичен 6мм, 8мм, 10мм

Ахат кафяв ивичен 6мм, 8мм, 10мм
Ахат кафяв ивичен 6мм, 8мм, 10мм
Ахат кафяв ивичен 6мм, 8мм, 10мм
Ахат кафяв ивичен 6мм, 8мм, 10мм
Ахат кафяв ивичен 6мм, 8мм, 10мм

Наниз 10мм-37мм; 8мм-47бр.; 6мм-65бр.

Значение и свойства на ахата 

Ахатът е много разпространен камък и е известен в различните култури повече от шест хиляди години. Ахатът често има райета, което го отличава от другите камъни. Има почти прозрачни ахати, а цветовете на този камък са най-разнообразни.

 

Най-ценното магическо свойство на ахата е това, че пази собственика си от опасност, заговори на врагове, енергийни вампири и атаки от различен вид.

Ахатът защитава, събужда духовността, удължава живота и прави мъжете по-мъжествени, а жените – по-силни. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.

Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият и жълтият ахат повишават самочувствието, смекчават характера и правят човека по-добър.

Сивият ахат символизира честността и помага на собственика си да разкрива измами. Това е и камъкът на дружбата, той спомага за сдобряване на приятели.

Светлосиният ахат е камък на творческите натури, той помага на креативните натури, но не трябва да се носи прекалено дълго. Черният ахат е най-подходящ за мъже, тъй като гиправи по-привлекателни за дамите и подобрява материалното им положение.

Смята се, че накитите с ахат помагат при болести на гърлото, сърцето, белите дробове, укрепват имунитета и усилват потенцията на мъжа. Освен това ахатът гони нощните кошмари и защитава от инфекции.

Светлосиният ахат пази от болести на щитовидната жлеза, а червеният укрепва кръвоносни съдове и помага при борбата с вируси.

Жълтият пази от болести на стомаха и белите дробове.

Ахатът успокоява Телците, а светлосиният им помага да бъдат по-креативни. За Телеца е полезен и черният ахат.

Ахатът помага на Раците да бъдат по-уверени и развива творческия им потенциал. В същото време за тях той е и амулет, който ги предпазва от стрес.

За Близнаците ахатът е като успокоително. Той им помага да взимат правилното решение в критични моменти.

 

Стойността на доставката ще бъде калкулирана по тарифите на Еконт Експрес на база тегло и наложен платеж. Може да прегледате тук - Тарифи на Еконт.

Наш служител ще се свърже с Вас по телефон след като подготвим поръчката!

За поръчки над 300лв. предлагаме безплатна доставка!

За повече информация свържете се с нас!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
0.00лв.
с ДДС: 0.00лв.
  • Наличности: В наличност
  • Код на продукт: 202210173053

Възможни варианти