Четиристенна пирамида СИН СЛЪНЧЕВ КАМЪК h 3см 08

Код на продукт: Пирамида08
Наличност: В наличност
Цена: 13.00 лв
с ДДС: 13.00 лв
К-во:  

Височина 30мм, Стени на основата 30/30мм

 

Лечебни и магически свойства на слънчевия камък

Слънчев камък – „камък на здравето и откровеността“. Комбинацията между силата на Слънцето и интуицията на Луната, е в състояние да освободи истинската мотивация в човека. Той не обича дълги размисли, самоанализ и „връщане назад“, измами. Някои го наричат камък – посредник в чистата любов“ и вярват, че той привлича към своя собственик сърдечната привързаност на любимия човек.

Този камък може да се нарече „Муза“, тъй като носи вдъхновение и творчески пориви в писатели, художници, музиканти. Събужда въображението, създава способност към мистицизъм, понякога тласка към неочаквани действия. Камъкът лекува нервни разстройства, обостря положителните човешки емоции: зарежда с оптимизъм, самочувствие, дава яснота на ума и подобрява настроението.

Смята се, че помага при алергии, бронхит, сърдечносъдови заболявания, понижава кръвното налягане, стимулира бързото зарастване на рани, подобрява зрението, отнема стреса. В хората в напреднала възраст камъкът може за кратки периоди да запали огньовете на младостта. Камъкът има голяма сила, когато е заедно с нефрита.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Copyright 2021 @ biju-planet.com - Бижута Планет Марипоса

dev & seo - [ekZo]