Условия за доставка

След като в biju-planet.com постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя с e-mail за успешно приетата поръчка.

Доставка се прави само на успешно приети поръчки и след коректно посочени данни на клиента.

Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

Обикновена доставка - в срок до 3 (три) работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

"Бижута Планет Марипоса" ЕООД използва за доставки куриерска фирма Еконт Експрес, като обичайните часове за доставка са от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Еконт Експрес в съответния град.

За поръчки със стойност под 10.00 лв доставката не включва преглед. Въпреки това фирмата приема рекламации за дефектни стоки и поема отговорност ако изпрати такива.

Цените за доставка са описани в страницата на всеки продукт в графата "Доставка и Плащане".

Преди да Ви бъде изпратена дадена поръчка, наш служител ще се свърже с Вас, за да ви уведоми за стойността на поръчката и куриерската услуга. В случай, че не се свържем с Вас или откажете поръчката, то тя нама да бъде изпратена.

Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на "Еконт Експрес" да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

 

телефони за връзка:

Управител: +359 899 988 971 Vivacom, Viber, WhatsApp

Магазин +359 876 209 886 Vivacom, Viber, WhatsApp

Склад +359 877 905 705 Vivacom , Viber, WhatsApp

Copyright 2021 @ biju-planet.com - Бижута Планет Марипоса

dev & seo - [ekZo]